Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Havelte

Wil je een schoonmaakhulp in Havelte? Meer en meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Havelte! Op deze website bieden we duidelijke tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij bespreken we diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Afsluitend bekijk je hier ook adresgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al in te huren vanaf €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-havelte

Een schoonmaakster in Havelte inhuren

Heb je een drukke baan en wil je jouw agenda vrij maken voor de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Havelte inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast zijn er diverse handige platforms waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Havelte opzoeken

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Waar en wanneer

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt werken. Meestal is het elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de getoonde huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. In het geval jouw verzoek goedgekeurd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om thuis te blijven en samen de werkzaamheden door te nemen. Leid hem/haar even rond door de woning en aarzel niet om te vertellen wat voor jouw de focus ruimtes zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van enthousiaste schoonmaker kan complex zijn. Goed nieuws: er zijn diverse Apps en websites die hiervoor specifiek service verlenen. Online komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Westerveld.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Havelte

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw regio!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Havelte

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de bijgaande tabel tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Havelte, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Darp, Havelterberg, De Schiphorst en Ansen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf bekijk je enkele veel voorkomende klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Schone ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was wegwerken.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp uit de omgeving al vanaf €13,10 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op een fijne werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Havelte. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €20,50 en €34,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Drenthe.
 • Prijzen: tussen ongeveer €23,50 en €35,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,70 tot €18,75 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard klusjes die opgepakt worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen, ramen wassen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals strijken of rondom de woning vegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Jonge gezinnen in Havelte hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen, ramen lappen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt ook aan het aantal ruimtes, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Havelte?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Jouw woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €375,00 tot €525,00.

Plaats een reactie