Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Poortugaal

Wil je een schoonmaakhulp in Poortugaal? Steeds meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, minder stress, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij bieden tips en tricks het vinden van een vakkundige schoonmaker in Poortugaal! Op schoonmakerzoeken.nl vind je praktische tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder vergelijken wij een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook bieden wij contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,90 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-poortugaal

Een schoonmaakster in Poortugaal vinden

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Poortugaal inhuren is dan een uitstekend idee. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder ontstaan er meer en meer speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Poortugaal inhuren

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster aan de slag gaat. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Hulpen vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de beschikbare huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, werkzaamheden en reviews.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw komt aan huis op de afgesproken datum. Het is goed om dan ook thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat voor jou van belang is. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarstaan.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoeken van een ijverige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt een beroep doen op nuttige online bemiddelaarsdiensten die je hierbij helpen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en beschikbare helpers vinden. Dikwijls betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Marktplaats.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Albrandswaard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Poortugaal

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Poortugaal

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? Hieronder ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Poortugaal, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Rozenburg, Hoogvliet Rotterdam, Rotterdam-Albrandswaard en Rhoon.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder check je enkele veel voorkomende schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €12,60 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor fijne en veilige werkplekken en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse aanbieders in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Poortugaal. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,50 en €31,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijzen: tussen +/- €24,50 en €32,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,90 tot +/- €19,00 voor 1 uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, afstoffen, dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Verder kan je afspraken maken over opruimen of de stoep aanvegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Drukke huishoudens in Poortugaal huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals dweilen, keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van het aantal m2, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Poortugaal?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. De woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €350,00 tot €650,00.

Plaats een reactie