Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rhoon

Wil je een schoonmaakhulp in Rhoon? Meer en meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij geven advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Rhoon! Op dit platform tref je diverse tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien behandelen we populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Daarbij delen wij ook adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al in te huren vanaf €12,80 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-rhoon

Een schoonmaakster in Rhoon vinden

Maak je niet graag schoon en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Rhoon inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Om te beginnen: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast zijn er diverse online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Rhoon inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan huis komt. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op prijs, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw aanvraag geaccepteerd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker is niet eenvoudig. Tegenwoordig zijn er verschillende online marktplaatsen die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Soms wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Homeworks.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulp.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Albrandswaard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rhoon

Vind een vakkundige schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Rhoon

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Rhoon, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Rotterdam-Albrandswaard, Poortugaal, Maasland en Hoek van Holland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder bieden wij een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • De was wegwerken.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp uit de regio al vanaf €12,80 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte zorgt voor de werksfeer en productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei schoonmakers in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Rhoon. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook grote taken zoals ramen en vensters bijhouden, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,50 en €32,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kostprijs: tussen de €20,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,90 tot €16,75 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: dweilen, afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals de meubels schoonmaken of het doen van de was.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in Rhoon kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Rhoon?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Elke ruimte wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten liggen tussen de €250,00 tot €650,00.

Plaats een reactie