Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hoek van Holland

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Hoek van Holland? Meer en meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, geen rotklusjes meer en meer tijd voor familie en vrienden. Wij geven advies bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Hoek van Holland! Op deze website tref je veel tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Verder bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook verstrekken we gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Nu al vanaf €13,10 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-hoek-van-holland

Een schoonmaakster in Hoek van Holland vinden

Heb je een druk bestaan en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een geschikte schoonmaakster in Hoek van Holland inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Hoek van Holland zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Stel pakket samen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp komt schoonmaken. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Bepaal nu hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Hulpen vergelijken

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak gebruik van de filters zoals prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw inschrijving beantwoord wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een vakkundige schoonmaker kan complex zijn. Tegenwoordig zijn er nuttige online zoekmachines die jou helpen zoeken. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Care.com: Matching op basis van jouw wensen in Rotterdam.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hoek van Holland

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Lokale schoonmaakbedrijven in Hoek van Holland

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de tabel hieronder vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Hoek van Holland, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Maasland, Rhoon, Heerjansdam en Goudriaan.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder verstrekken we een opsomming met taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen van kleding.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp (lokaal) nu al vanaf €13,30 (uurtarief).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor helpt bij een efficiënte werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei organisaties die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Hoek van Holland. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en het sanitair schoonmaken. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,50 en €34,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van horeca en hotels, scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarief: tussen om en nabij de €20,50 en €32,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een normale schoonmaakhulp kost tussen de €13,20 tot wel €19,50 op uurbasis. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Indien gewenst kan je afspraken maken over opruimen of de planten water geven.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Hoek van Holland hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door het type woning, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Hoek van Holland?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De hele woning wordt van top tot teen gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €375,00 tot €625,00.

Plaats een reactie