Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Brouwershaven

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Brouwershaven? Steeds meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen jou bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Brouwershaven! Op deze pagina tref je veel tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij bespreken we een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je treft op deze pagina ook namen en adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al voor €13,10 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-brouwershaven

Een schoonmaakster in Brouwershaven inhuren

Heb je een druk bestaan en houd je graag wat tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Brouwershaven inhuren is dan een uitstekend idee. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste zien wij steeds meer schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Brouwershaven opzoeken

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser aan huis komt. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Vergelijk werksters

  Check en analyseer de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw oproep geaccepteerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is slim om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat het huis zien en benoem waar jij waarde aan hecht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een betrouwbare schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn nuttige platforms die hiervoor specifiek service verlenen. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Nationalehulpgids.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Schouwen-Duiveland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Brouwershaven

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Erkende schoonmaakbedrijven in Brouwershaven

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de tabel hieronder tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Brouwershaven, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Kerkwerve, Scharendijke, Nieuwerkerk en Noordgouwe.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. In het volgende deel bieden wij een overzicht met huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen en drogen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,40 (uurtarief).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert het werkgenot en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Brouwershaven. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensievere activiteiten zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €25,00 en €31,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van scholen, horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zeeland.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €22,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €13,30 tot zo’n €15,00 (uurtarief). Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals strijken of het wassen van kleding.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Brouwershaven hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt berekend a.d.h.v. de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Brouwershaven?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. De woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €250,00 tot €525,00.

Plaats een reactie