Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nieuwerkerk

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Nieuwerkerk? Meer en meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een goede schoonmaker in Nieuwerkerk! Op deze pagina bieden we handige tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook delen we adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al vanaf €12,80 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-nieuwerkerk

Een schoonmaakster in Nieuwerkerk gezocht

Heb je het erg druk en wil je meer focus op hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Nieuwerkerk inhuren kan dan de oplossing zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Aanrader: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Nieuwerkerk opzoeken

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser komt werken. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Sorteer op uurtarief, takenpakket en beoordelingsscore.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om thuis te blijven en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van betrouwbare schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Goed nieuws: er zijn praktische Apps en websites die daarbij helpen. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Schouwen-Duiveland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nieuwerkerk

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw omgeving!

Professionele schoonmaakbedrijven in Nieuwerkerk

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Nieuwerkerk, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Brouwershaven, Kerkwerve, Noordgouwe en Zonnemaire.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder bieden wij enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Beddengoed wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleren wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp uit de regio nu al vanaf €13,10 per gewerkt uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor stimuleert productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal schoonmaakondernemers in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Nieuwerkerk. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €23,00 en €32,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaak van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zeeland.
 • Prijs: tussen +/- €20,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een normale schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,10 tot €17,00 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard taken die opgepakt worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, dweilen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals verschonen van het beddengoed of het doen van de was.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Veel gezinnen en families in Nieuwerkerk kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Nieuwerkerk?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt helemaal ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De tarieven zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €300,00 tot €525,00.

Plaats een reactie