Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Goudriaan

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Goudriaan? Meer en meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, altijd een gezonde woning, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Goudriaan! Op onze schoonmaakwebsite lees je diverse tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast behandelen we enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met namen en adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,40 p/uur.

schoonmaker-zoeken-goudriaan

Een schoonmaakster in Goudriaan inhuren

Heb je een drukke baan en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in Goudriaan inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Verder zijn er diverse platforms waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Goudriaan vinden

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Kies het aantal service-uren

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Maak nu een keuze voor het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Check en analyseer de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op kosten, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw aanmelding wederzijds passend is heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt voor de eerste keer werken op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om dan thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan waar jij waarde aan hecht. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een vakkundige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Goed nieuws: er zijn diverse platforms die je hierbij helpen. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Hulp.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Molenlanden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Goudriaan

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw regio!

Regionale schoonmaakbedrijven in Goudriaan

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Goudriaan, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Heerjansdam, Hoek van Holland, Ottoland en Brandwijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De hulp komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in en rondom huis. In het overzicht hieronder check je de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp in de buurt al in te huren vanaf €13,20 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij de werksfeer en productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende organisaties in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Goudriaan. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote klussen zoals glasbewassing, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,50 en €32,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €20,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, gevelreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,50 tot €17,25 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, dweilen. Indien nodig kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of het doen van de was.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Een groot deel van de huishoudens in Goudriaan huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Goudriaan?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. De woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €300,00 tot €625,00.

Plaats een reactie