Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Blesdijke

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Blesdijke? Steeds meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en meer tijd voor familie en vrienden. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Blesdijke! Op dit platform bekijk je veel tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij delen we bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook contactgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al in te huren vanaf €13,10 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-blesdijke

Een schoonmaakster in Blesdijke vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op familie en vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Blesdijke inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Blesdijke zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp komt werken. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals tarief, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw inschrijving gehonoreerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt aan huis op de afgesproken datum. We raden aan om op locatie te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en communiceer welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een goede schoonmaker kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn er verschillende online bemiddelaarsdiensten die daarbij helpen. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Weststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Blesdijke

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw regio!

Lokale schoonmaakbedrijven in Blesdijke

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Blesdijke, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Gorredijk, Jonkerslân, De Blesse en Peperga.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster helpt jou graag met allerlei klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder verstrekken we een overzicht met werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Bed opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleren wassen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp (plaatselijk) al vanaf €12,50 per uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor helpt bij een fijne werksituatie en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal dienstverleners in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Blesdijke. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €21,00 en €34,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren, horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Friesland.
 • Prijzen: tussen de €20,00 en €33,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,50 tot zo’n €19,50 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals oven schoonmaken of de planten water geven.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Blesdijke laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan het type woning, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Blesdijke?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Jouw woning wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan liggen tussen de €225,00 tot €625,00.

Plaats een reactie