Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oosterhout

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Oosterhout? Steeds meer huishoudens hebben een extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij geven advies bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Oosterhout! Op deze pagina vind je veel tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens behandelen we bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook contactgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €13,50 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-oosterhout

Een schoonmaakster in Oosterhout inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Oosterhout inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Allereerst: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast ontstaan er meer en meer handige platforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Oosterhout inhuren

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetser komt werken. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Maak nu een keuze voor het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk helpers

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt filteren op tarief, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Dien je aanvraag in

  Kies verschillende schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer jouw verzoek gehonoreerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om dan thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel wat voor jouw de focus ruimtes zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een goede schoonmaker kan complex zijn. Door middel van het internet kun je terecht op nuttige portalen die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Marktplaats.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Overbetuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oosterhout

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Lokale schoonmaakbedrijven in Oosterhout

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Oosterhout, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Bemmel, Ressen, Slijk-Ewijk en Homoet.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in jouw huishouden. In het overzicht hieronder delen wij de meest gangbare huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Beddengoed wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • De was wegwerken.
 • De garage opruimen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €13,10 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor stimuleert fijne en veilige werkplekken en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere schoonmaakondernemers in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Oosterhout. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook grote taken zoals ramen zemen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,50 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren, winkels, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen ongeveer €24,50 en €30,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,20 tot wel €17,50 op uurbasis. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: dweilen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of de stoep aanvegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Jonge gezinnen in Oosterhout hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen, ramen lappen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door het aantal m2, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Oosterhout?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het complete huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €350,00 tot €700,00.

Plaats een reactie