Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Slijk-Ewijk

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Slijk-Ewijk? Veel jonge gezinnen en ouderen maken gebruik van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Slijk-Ewijk! Op deze pagina vind je diverse tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je bekijkt hier ook contactgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €13,00 p/uur.

schoonmaker-zoeken-slijk-ewijk

Een schoonmaakster in Slijk-Ewijk inhuren

Heb je het erg druk en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een bedreven schoonmaakster in Slijk-Ewijk inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Dikwijls zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Slijk-Ewijk zoeken

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies het aantal service-uren

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp komt werken. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Sorteer op tarief, ervaring en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Selecteer een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat jouw oproep gehonoreerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Het is goed om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een ijverige schoonmaker kan soms lastig zijn. Goed nieuws: er zijn speciale webapplicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Care.com: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Overbetuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Slijk-Ewijk

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Slijk-Ewijk

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht bekijk je gegevens van schoonmaakspecialisten in Slijk-Ewijk, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Oosterhout, Bemmel, Homoet en Valburg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In het volgende deel bieden wij enkele veel voorkomende schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen van kleding.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp uit de omgeving al voor €13,40 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor draagt bij aan een efficiënte werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Slijk-Ewijk. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals glasbewassing, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,50 en €30,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Gelderland.
 • Onkosten: tussen plus minus €24,00 en €30,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,00 tot zo’n €16,25 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard klussen die hij/zij zal doen zoals: stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals houten vloer in de was zetten of de vuilnisemmers legen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Veel gezinnen en families in Slijk-Ewijk kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Slijk-Ewijk?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. De volledige woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €200,00 tot €600,00.

Plaats een reactie