Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Neerkant

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Neerkant? Meer en meer mensen hebben een extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Wij geven advies bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Neerkant! Op schoonmakerzoeken.nl lees je handige tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens vergelijken wij enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook verstrekken we gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al voor €12,80 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-neerkant

Een schoonmaakster in Neerkant zoeken

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een enthousiaste schoonmaakster in Neerkant inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend zien wij steeds meer speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Neerkant inhuren

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster bij je thuis komt. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies vervolgens het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  In het volgende scherm tonen ze de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op tarief, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval de opdracht passend is voor de werknemer heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vergelijken van betrouwbare schoonmaker kan complex zijn. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende online marktplaatsen die jou helpen zoeken. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Deurne.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Neerkant

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Lokale schoonmaakbedrijven in Neerkant

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de onderstaande tabel check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Neerkant, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Helenaveen, Bakel, Liessel en Vlierden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster is er voor alle werkzaamheden in en rondom jouw woning. Bijgaand delen wij de meest gangbare huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen van kleding.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €12,80 als uurtarief.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert een fijne werksituatie en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere schoonmaakondernemers in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Neerkant. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,00 en €31,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijzen: tussen de €23,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,90 tot +/- €18,50 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klussen die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste gezinnen in Neerkant kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt aan het type woning, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Neerkant?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De hele woning wordt van beneden tot boven gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €225,00 tot €575,00.

Plaats een reactie