Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker s-Heerenbroek

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in s-Heerenbroek? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, altijd een gezonde woning, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in s-Heerenbroek! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we handige tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook delen we gegevens zoals naam en adres van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-s-heerenbroek

Een schoonmaakster in s-Heerenbroek vinden

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een goede schoonmaakster in s-Heerenbroek inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Verder heb je allerlei handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in s-Heerenbroek vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp komt werken. De keuze is vaak iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk snel meer info over de geselecteerde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Selecteer enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw verzoek goedgekeurd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en geef aan wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een goede schoonmaker is best lastig. Goed nieuws: er zijn verschillende websites die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Kampen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht s-Heerenbroek

Vind een goede schoonmaakster in jouw gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in s-Heerenbroek

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht vind je adressen van schoonmaakspecialisten in s-Heerenbroek, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Zalk, Grafhorst, IJsselmuiden en Wilsum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder tref je een lijst met klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Beddengoed wassen.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €12,70 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert een prettige werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in s-Heerenbroek. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote klussen zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,50 en €31,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Overijssel.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €22,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent tussen de €13,10 tot zo’n €18,75 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: ramen wassen, dweilen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen. In aanvulling hierop kun je ook extra dingen aanvragen zoals afwassen of het doen van de was.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in s-Heerenbroek huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaak assistent ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in s-Heerenbroek?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Elke ruimte wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven zijn variabel en liggen tussen de €275,00 tot €600,00.

Plaats een reactie