Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zalk

Wil je een schoonmaakhulp in Zalk? Steeds meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en veel meer vrije tijd. Wij bieden tips en tricks het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Zalk! Op dit platform lees je nuttige tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al in te huren vanaf €13,40 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-zalk

Een schoonmaakster in Zalk zoeken

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan de dingen die er echt toe doen? Een goede schoonmaakster in Zalk inhuren is dan een uitstekend idee. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder heb je steeds meer platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Zalk zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser komt werken. Meestal is het elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Helpers vergelijken

  Vergelijk nu direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs p/uur, takenpakket en recensies.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra de opdracht passend is voor de werknemer heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om dan ook thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een goede schoonmaker kan complex zijn. Gelukkig zijn er diverse portalen die je hierbij helpen. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Care.com: Vind actieve helpers in de gemeente Kampen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zalk

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw omgeving!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Zalk

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de tabel hieronder delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Zalk, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Grafhorst, Kamperveen, s-Heerenbroek en IJsselmuiden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw huur je in voor de meest gangbare karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel verstrekken we een lijst met taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen wassen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,70 (uurtarief).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert het werkgenot en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende dienstverleners in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Zalk. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook meer incidentele klussen zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €25,00 en €31,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Overijssel.
 • Prijs: tussen +/- €25,00 en €30,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €13,30 tot wel €16,25 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: afstoffen, ramen wassen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals houten vloer in de was zetten of de was doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in Zalk laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan de grootte van de woning, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Zalk?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Je complete woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €275,00 tot €650,00.

Plaats een reactie