Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Klaaswaal

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Klaaswaal? Steeds meer mensen hebben een extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij bieden tips en tricks het vinden van een professionele schoonmaker in Klaaswaal! Op dit platform ontdek je handige tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder bieden we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-klaaswaal

Een schoonmaakster in Klaaswaal gezocht

Heb je het erg druk en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een professionele schoonmaakster in Klaaswaal inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Allereerst: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste heb je allerlei handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Klaaswaal opzoeken

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp aan de slag gaat. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Selecteer nu het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Je ziet nu meteen de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat jouw aanvraag ingewilligd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en communiceer wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een betrouwbare schoonmaker is best lastig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende vraag- en aanbodsites die jou helpen zoeken. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Hoeksche Waard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Klaaswaal

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Klaaswaal

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Klaaswaal, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Strijen, Strijensas, Zuid-Beijerland en Numansdorp.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster is er voor alle huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand bekijk je een overzicht met taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Glazenwassen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Beddengoed wassen.
 • Kleding strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €13,50 per uur, inclusief alles.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een representatief schoon kantoor zorgt voor de productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende schoonmakers in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Klaaswaal. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals glasbewassing, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €22,00 en €30,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels, scholen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €20,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent tussen de €12,70 tot +/- €19,25 per uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat maakt een poetser schoon?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen, stofzuigen, keuken reinigen. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals opruimen of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Jonge gezinnen in Klaaswaal hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan de grootte van het huis, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Klaaswaal?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat biedt een oplossing voor als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. Je complete woning wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €250,00 tot €525,00.

Plaats een reactie