Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Elburg

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Elburg? Meer en meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en veel meer vrije tijd. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Elburg! Op deze pagina tref je handige tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook bieden wij gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,70 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-elburg

Een schoonmaakster in Elburg zoeken

Heb je een druk leven en houd je graag meer tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een vakkundige schoonmaakster in Elburg inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Ten derde zijn er diverse speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Elburg vinden

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetser komt poetsen. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Selecteer diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw oproep gehonoreerd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om dan thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een goede schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt een beroep doen op speciale online zoekmachines die hiervoor specifiek service verlenen. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Dikwijls gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Elburg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Elburg

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw omgeving!

Lokale schoonmaakbedrijven in Elburg

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht check je adressen van schoonmaakspecialisten in Elburg, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Oldebroek, Raalte, Nunspeet en Zwartewaterland.

SchoonmaakbedrijfStraatnaamPostcodePlaats
Naoufal Schoonmaak- en Bedr.dienstenWinckelstraat 228081 TWElburg
Spiderbuster Nederland BVVackenordestraat 72/A8081 TMElburg
B.F.H. Cleaning & Consultancy BVBroeklandstraat 68082 AEElburg
Fikse SchoonmaakbedrijfEperweg 758084 HCt Harde
Pompert SchoonmaakserviceVaarbekerweg 68084 PTt Harde
Kuterbach SchoonmaakdienstenAmperestraat 78091 XXWezep
KPS BV Kivits Project Service BVKlarenweg 388077 SNHulshorst
Coachman CleaningReijnvaanerf 88075 BVElspeet
Resa KoppersEperweg 49/-00158072 DANunspeet
Clean & MoreGerbrandystraat 1568072 WZNunspeet
Overzicht schoonmaakbedrijven in en rondom Elburg

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in en rondom huis. In het overzicht hieronder bieden wij een opsomming met taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • De was strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €12,90 per werkuur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op het werkplezier en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene aanbieders die in de buurt gevestigd zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Elburg. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote klussen zoals ramen zemen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €21,00 en €30,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen ongeveer €23,50 en €33,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,90 tot zo’n €19,25 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals houten vloer in de was zetten of de stoep aanvegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Elburg huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen. Het exacte aantal uur per week kan worden gecalculeerd door het aantal m2, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Elburg?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. De hele woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €250,00 tot €550,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie