Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Doornspijk

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Doornspijk? Meer en meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen jou bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Doornspijk! Op ons portaal tref je duidelijke tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook verstrekken we gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Nu al vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-doornspijk

Een schoonmaakster in Doornspijk zoeken

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Doornspijk inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Doornspijk zoeken

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Je ziet nu meteen de geselecteerde huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, takenpakket en recensies.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw verzoek wederzijds passend is heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om thuis te blijven en om verdere instructies te kunnen geven. Tip: loop samen een rondje door de woning en communiceer welke plekken extra aandacht nodig hebben. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van betrouwbare schoonmaker kan soms lastig zijn. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende vraag- en aanbodsites die dit een stukje eenvoudiger maken. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Hulpstudent.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Elburg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Doornspijk

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Doornspijk

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Doornspijk, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Wezep, Hattemerbroek, t Harde en Noordeinde.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in jouw huishouden. In het volgende deel vind je enkele veel voorkomende werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Glazenwassen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Beddengoed wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • De was opvouwen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp (regionaal) al voor €12,60 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een net en fris kantoor heeft effect op een efficiënte werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere schoonmaakondernemers in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Doornspijk. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het ledigen van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,50 en €33,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €24,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,60 tot wel €18,50 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klussen die uitgevoerd worden: dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen. In aanvulling hierop kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of de stoep aanvegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Doornspijk huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren hangt af van de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Doornspijk?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De hele woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten bedragen tussen de €200,00 tot €600,00.

Plaats een reactie