Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hattemerbroek

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Hattemerbroek? Steeds meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, minder stress, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een goede schoonmaker in Hattemerbroek! Op ons portaal verstrekken we diverse tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien delen we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook bieden wij contactgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al mogelijk vanaf €12,70 p/uur.

schoonmaker-zoeken-hattemerbroek

Een schoonmaakster in Hattemerbroek inhuren

Heb je een drukke baan en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Hattemerbroek inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Ten derde ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Hattemerbroek vinden

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp komt schoonmaken. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies hierna hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Check en analyseer de actieve huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs p/uur, extra taken zoals een strijkservice en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval de opdracht goedgekeurd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en benoem wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een ervaren schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn verschillende online bemiddelaarsdiensten die jou helpen zoeken. Online kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Care.com: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Oldebroek.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hattemerbroek

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Hattemerbroek

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In ons overzicht delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Hattemerbroek, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in t Loo, Oosterwolde, Wezep en Doornspijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf vind je de meest gangbare schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Bed opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De ventilatie reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €12,50 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor bevordert het werkgenot en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal dienstverleners in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Hattemerbroek. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,50 en €30,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Onkosten: tussen ongeveer €20,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gemiddelde schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,30 tot wel €18,00 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de taken van een poetser?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan je afspraken maken over afwassen of rondom de woning vegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Hattemerbroek hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt ook aan de grootte van de woning, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetshulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Hattemerbroek?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. Jouw woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten bedragen tussen de €225,00 tot €625,00.

Plaats een reactie