Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oosterwolde

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Oosterwolde? Flink wat Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Oosterwolde! Op schoonmakerzoeken.nl ontdek je veel tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder behandelen we diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €13,20 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-oosterwolde

Een schoonmaakster in Oosterwolde gezocht

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Oosterwolde inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Als laatste heb je steeds meer handige platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Oosterwolde zoeken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Stel pakket samen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster aan de slag gaat. Meestal is het elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Je ziet nu meteen de geselecteerde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, extra taken zoals een strijkservice en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw aanmelding geaccepteerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. Het is handig om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Door middel van het internet kun je terecht op praktische webapplicaties die jou helpen zoeken. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Nationalehulpgids.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Oldebroek.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oosterwolde

Vind een geschikte schoonmaakster in de buurt!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Oosterwolde

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Oosterwolde, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Luttenberg, Mariënheem, t Loo en Hattemerbroek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in jouw huishouden. Hieronder verstrekken we de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleren wassen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp in de buurt al in te huren vanaf €13,50 per gewerkt uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor zorgt voor een fijne werksituatie en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Oosterwolde. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensieve taken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €25,00 en €34,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren, scholen, horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen de €24,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €12,60 tot zo’n €17,00 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die uitgevoerd worden: keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de planten doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in Oosterwolde huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als dweilen, stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren is afhankelijk van het type woning, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Oosterwolde?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Je complete woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €225,00 tot €550,00.

Plaats een reactie