Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Luttenberg

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Luttenberg? Meer en meer mensen hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, altijd een gezonde woning, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Luttenberg! Op ons portaal delen wij volop tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Daarbij delen wij ook contactgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al voor €12,60 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-luttenberg

Een schoonmaakster in Luttenberg gezocht

Heb je een drukke baan en wil je meer focus op de belangrijke dingen in het leven? Een enthousiaste schoonmaakster in Luttenberg inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Luttenberg vinden

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt werken. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om op locatie te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Goed nieuws: er zijn nuttige online marktplaatsen die hiervoor specifiek service verlenen. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Raalte.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Luttenberg

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Luttenberg

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In ons overzicht bekijk je gegevens van schoonmaakspecialisten in Luttenberg, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Mariënheem, Broekland, Oosterwolde en t Loo.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder bekijk je een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al voor €13,30 per werkuur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor draagt bij aan een fijne werksituatie en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse aanbieders die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Luttenberg. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en het reinigen van het sanitair. Ook intensieve taken zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,00 en €33,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Overijssel.
 • Prijzen: tussen ongeveer €25,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp factureert tussen de €12,50 tot wel €19,75 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals oven schoonmaken of het doen van de was.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Jonge gezinnen in Luttenberg huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Luttenberg?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Jouw woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €350,00 tot €525,00.

Plaats een reactie