Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Broekland

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Broekland? Meer en meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen jou bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Broekland! Op ons portaal bekijk je diverse tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook namen en adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,30 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-broekland

Een schoonmaakster in Broekland gezocht

Heb je het erg druk en houd je graag wat tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een professionele schoonmaakster in Broekland inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? We hebben wat tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste heb je steeds meer platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Broekland vinden

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, takenpakket en recensies.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra de opdracht beantwoord wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Geef een complete rondleiding door de woning en maak duidelijk wat je precies verwacht. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker gaat soms niet zo snel. Tegenwoordig zijn er handige vraag- en aanbodsites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en beschikbare helpers vinden. Vaak regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Care.com: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Raalte.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Broekland

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Lokale schoonmaakbedrijven in Broekland

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de bijgaande tabel delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Broekland, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Heeten, Nieuw Heeten, Mariënheem en Luttenberg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster helpt jou graag met allerlei klussen in en rondom huis. In het overzicht hieronder verstrekken we een lijst met klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • De was strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €12,70 per 60 minuten.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor bevordert de productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Broekland. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,50 en €31,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Overijssel.
 • Tarieven: tussen plus minus €24,00 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,90 tot €20,00 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals afwassen of het doen van de was.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in Broekland laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen, keuken reinigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van het type woning, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Broekland?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De volledige woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €250,00 tot €700,00.

Plaats een reactie