Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oegstgeest

Wil je een schoonmaakhulp in Oegstgeest? Steeds meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en meer tijd voor familie en vrienden. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Oegstgeest! Op deze website vind je duidelijke tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien bespreken we enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook delen we gegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al vanaf €13,20 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-oegstgeest

Een schoonmaakster in Oegstgeest inhuren

Heb je het erg druk en wil je meer focus op familie, vrienden en hobby’s? Een betrouwbare schoonmaakster in Oegstgeest inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Als laatste ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Oegstgeest inhuren

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Stel pakket samen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster komt schoonmaken. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, ervaring en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als jouw inschrijving ingewilligd wordt heb je een match.

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en communiceer wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een bedreven schoonmaker is ingewikkeld. Gelukkig zijn er speciale online marktplaatsen die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Vaak regelt het platform ook de betaling. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Voor bedrijven.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Nationalehulpgids.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Oegstgeest.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oegstgeest

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Oegstgeest

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het onderstaande overzicht delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Oegstgeest, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Leiderdorp, Kaag en Braassem, Leiden en Rijswijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper huur je in voor de meest gangbare klussen binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder verstrekken we een overzicht met schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wassen en drogen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp in de buurt nu al vanaf €13,30 p/uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte heeft effect op de werksfeer en productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere bedrijven in de regio kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Oegstgeest. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €25,00 en €32,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijs: tussen gemiddeld €22,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,50 tot +/- €18,50 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen. In aanvulling hierop kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals afwassen of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Drukke huishoudens in Oegstgeest hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, ramen lappen, dweilen, stofzuigen, afstoffen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt berekend a.d.h.v. de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Oegstgeest?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De volledige woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De tarieven zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €650,00.

Plaats een reactie