Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rijswijk

Wil je een schoonmaakhulp in Rijswijk? Steeds meer mensen hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, altijd een gezonde woning, en veel meer vrije tijd. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Rijswijk! Op schoonmakerzoeken.nl delen wij praktische tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we contactdetails van lokale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al voor €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-rijswijk

Een schoonmaakster in Rijswijk zoeken

Heb je een druk bestaan en houd je graag wat tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een bedreven schoonmaakster in Rijswijk inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast zijn er diverse platforms waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Rijswijk vinden

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies het aantal service-uren

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de werkster aan huis komt. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Vergelijk nu direct de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, extra taken zoals een strijkservice en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk welke plekken extra aandacht nodig hebben. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een ijverige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt gebruik maken van nuttige portalen die daarbij helpen. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Hulpstudent.nl: Matching op basis van jouw wensen in Rijswijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rijswijk

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw wijk!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Rijswijk

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Rijswijk, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Leiden, Oegstgeest, Leidschendam-Voorburg en Voorschoten.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel bieden wij de meest gangbare klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Bed opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De garage opruimen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp (lokaal) nu al vanaf €12,60 per 60 minuten.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte heeft effect op het werkplezier en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei bedrijven in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Rijswijk. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote klussen zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,00 en €31,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €20,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp kost tussen de €13,00 tot €17,00 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die gedaan worden: stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals opruimen of de was doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste gezinnen in Rijswijk huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als afstoffen, ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt ook aan het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Rijswijk?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De volledige woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven zijn variabel en liggen tussen de €275,00 tot €500,00.

Plaats een reactie