Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wezep

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Wezep? Steeds meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Wezep! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je diverse tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij delen we een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je treft op deze pagina ook gegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al voor €13,10 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-wezep

Een schoonmaakster in Wezep gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Wezep inhuren moet je dan absoluut overwegen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Daarnaast heb je steeds meer speciale platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Wezep zoeken

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser komt schoonmaken. Bijvoorbeeld eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Maak nu een keuze voor het aantal schoonmaakuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer de opdracht passend is voor de werknemer heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en aarzel niet om te vertellen waar jij waarde aan hecht. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van ijverige schoonmaker is best lastig. Je kunt gebruik maken van gebruiksvriendelijke online zoekmachines die je hierbij helpen. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Nationalehulpgids.nl: Matching op basis van jouw wensen in Oldebroek.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wezep

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Wezep

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Wezep, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Hattemerbroek, t Loo, Doornspijk en t Harde.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel verstrekken we enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Bed opmaken.
 • De was strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De ventilatie reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp uit de regio al voor €12,70 (uurtarief).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor bevordert een prettige werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei schoonmaakondernemers in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Wezep. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensieve taken zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,50 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van winkels, scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Onkosten: tussen de €21,50 en €30,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,00 tot zo’n €16,25 op uurbasis. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: afstoffen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals strijken of rondom de woning vegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Wezep huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Wezep?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €250,00 tot €625,00.

Plaats een reactie