Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Liessel

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Liessel? Steeds meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, minder stress, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij geven advies bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Liessel! Op deze website verstrekken we praktische tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook vind je hier adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-liessel

Een schoonmaakster in Liessel gezocht

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Liessel inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste zijn er diverse praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Liessel zoeken

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp komt schoonmaken. Dit kan zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, werkzaamheden en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra de opdracht goedgekeurd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. Het is handig om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat het huis zien en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker is niet eenvoudig. Er bestaan speciale online marktplaatsen die jou helpen zoeken. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans gaat de betaling via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Marktplaats.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Deurne.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Liessel

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Liessel

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de tabel hieronder check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Liessel, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Neerkant, Helenaveen, Vlierden en Beek en Donk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand verstrekken we de meest voorkomende klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het aanrecht afvegen.
 • Bed opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen en drogen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp in de buurt al voor €12,60 per 60 minuten.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor heeft effect op het werkgenot en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Liessel. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,50 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels, scholen, kantoren.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Brabant.
 • Onkosten: tussen de €22,00 en €34,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,10 tot €19,25 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal klussen die gedaan worden: keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan je afspraken maken over de meubels schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste gezinnen in Liessel hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als dweilen, afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Liessel?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Jouw woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan bedragen tussen de €350,00 tot €600,00.

Plaats een reactie