Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Mariahout

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Mariahout? Meer en meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, altijd een gezonde woning, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Mariahout! Op deze website vind je diverse tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Ook bekijk je hier enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Nu al vanaf €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-mariahout

Een schoonmaakster in Mariahout zoeken

Heb je een drukke baan en houd je graag wat tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Mariahout inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Als laatste heb je steeds meer schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Mariahout zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Waar en wanneer

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetsvrouw komt werken. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Kies diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als de opdracht goedgekeurd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. Het is goed om op locatie te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en wijs meteen aan wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vinden van een vakkundige schoonmaker is niet eenvoudig. Tegenwoordig zijn er verschillende applicaties die daarbij helpen. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Soms gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Hulp.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Laarbeek.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Mariahout

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Mariahout

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? Hieronder bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Mariahout, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Beek en Donk, Vlierden, Lieshout en Aarle-Rixtel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom huis. In onderstaande paragraaf vind je enkele veel voorkomende schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wassen van kleding.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €13,30 (uurtarief).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte stimuleert een fijne werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei organisaties in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Mariahout. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,00 en €33,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarief: tussen ongeveer €23,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: tapijtreiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,90 tot zo’n €15,25 op uurbasis. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die gedaan worden: afstoffen, dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals afwassen of rondom de woning vegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Veel gezinnen en families in Mariahout kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Mariahout?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Jouw woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten liggen tussen de €375,00 tot €500,00.

Plaats een reactie