Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lieshout

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Lieshout? Veel jonge gezinnen en ouderen maken gebruik van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en veel meer vrije tijd. Wij bieden tips en tricks het vinden van een ervaren schoonmaker in Lieshout! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we concrete tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder bieden we enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook vind je hier contactgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,10 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-lieshout

Een schoonmaakster in Lieshout vinden

Houd je niet van schoonmaken en wil je meer focus op hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Lieshout inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Ten derde ontstaan er meer en meer praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Lieshout vergelijken

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak gebruik van de filters zoals kosten, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw uitnodiging positief wordt ontvangen heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Het is verstandig om thuis te blijven en om uitleg te geven over de woning en spullen. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Gelukkig zijn er speciale online bemiddelaarsdiensten die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Care.com: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Laarbeek.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lieshout

Vind een goede schoonmaakster in jouw gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Lieshout

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht tref je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Lieshout, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Mariahout, Beek en Donk, Aarle-Rixtel en Mierlo.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster huur je in voor de meest gangbare karweitjes in en rondom jouw woning. Hieronder verstrekken we de meest voorkomende taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen wassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €12,50 per uur, inclusief alles.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte stimuleert een fijne werksituatie en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Lieshout. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het sanitair schoonmaken. Ook grote taken zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,00 en €31,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoon houden van scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarief: tussen gemiddeld €22,50 en €30,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een standaard schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,70 tot +/- €15,25 (uurtarief). Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klussen die gedaan worden: ramen wassen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals houten vloer in de was zetten of de planten water geven.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Lieshout hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Lieshout?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €225,00 tot €500,00.

Plaats een reactie