Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bunnik

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Bunnik? Meer en meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Bunnik! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we handige tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens delen we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook gegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al voor €13,40 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-bunnik

Een schoonmaakster in Bunnik inhuren

Heb je een druk leven en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Bunnik inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Daarnaast heb je allerlei schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Bunnik opzoeken

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp aan huis komt. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk helpers

  In het volgende scherm tonen ze de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op tarief, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Contact opnemen

  Selecteer meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoeken van een vakkundige schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt een beroep doen op handige portalen die dit een stukje eenvoudiger maken. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Marktplaats.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Bunnik.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bunnik

Vind een vakkundige schoonmaakster in de buurt!

Lokale schoonmaakbedrijven in Bunnik

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? Hieronder delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Bunnik, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Houten, Tiel, Wijk bij Duurstede en Utrechtse Heuvelrug.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser is er voor alle werkzaamheden binnen- en buitenshuis. Hieronder verstrekken we een lijst met klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Schone ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp in de buurt al in te huren vanaf €12,90 per werkuur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor draagt bij aan een fijne werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende bedrijven in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Bunnik. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, vloeren stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook grote taken zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €24,00 en €32,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Utrecht.
 • Tarieven: tussen plus minus €23,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: graffiti verwijderen, gevelreiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,90 tot €16,25 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals verschonen van het beddengoed of de tuin doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Bunnik huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren is afhankelijk van het aantal m2, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Bunnik?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. De volledige woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €250,00 tot €525,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie