Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Grave

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Grave? Flink wat Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Grave! Op deze website bieden we handige tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens bespreken we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier contactgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Minder stressgevoelens.
 • Nu al vanaf €13,30 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-grave

Een schoonmaakster in Grave inhuren

Heb je een drukke baan en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een professionele schoonmaakster in Grave inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? We hebben wat tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde zijn er diverse vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Grave vinden

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser komt poetsen. De keuze is vaak eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk snel meer info over de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op uurtarief, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Dien je aanvraag in

  Kies diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer jouw inschrijving gehonoreerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een vakkundige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt gebruik maken van gebruiksvriendelijke bemiddelaars die jou helpen zoeken. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Hulpstudent.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Land van Cuijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Grave

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Lokale schoonmaakbedrijven in Grave

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Grave, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Escharen, Megen, Keent en Overlangel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in en rondom huis. In onderstaande paragraaf check je een lijst met klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Beddengoed wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een goede poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €12,80 p/uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte zorgt voor fijne en veilige werkplekken en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse organisaties in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Grave. Typische werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook grote taken zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,00 en €34,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €21,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp rekent tussen de €13,30 tot wel €17,00 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: ramen wassen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken. Verder kan je afspraken maken over schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de was doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste gezinnen in Grave laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Grave?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €225,00 tot €600,00.

Plaats een reactie