Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Overlangel

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Overlangel? Veel jonge gezinnen en ouderen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, minder stress, en veel meer vrije tijd. Wij bieden tips en tricks het vinden van een professionele schoonmaker in Overlangel! Op schoonmakerzoeken.nl lees je duidelijke tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens delen we diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook bieden wij adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al in te huren vanaf €13,40 p/uur.

schoonmaker-zoeken-overlangel

Een schoonmaakster in Overlangel gezocht

Houd je niet van schoonmaken en wil je meer focus op familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Overlangel inhuren kan dan de oplossing zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde heb je steeds meer speciale platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Overlangel inhuren

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die dichtbij wonen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op tarief, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat jouw oproep goedgekeurd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en communiceer wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoeken van een geschikte schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Er bestaan speciale online bemiddelaarsdiensten die je hierbij helpen. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Marktplaats.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Oss.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Overlangel

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Erkende schoonmaakbedrijven in Overlangel

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het onderstaande overzicht delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Overlangel, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Keent, Grave, Neerloon en Neerlangel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder bekijk je een overzicht met taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Beddengoed wassen.
 • Strijken.
 • Wassen en drogen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €13,50 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte zorgt voor gelukkige werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene schoonmakers in deze streek kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Overlangel. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensievere activiteiten zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,00 en €32,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Groningen.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €21,50 en €30,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,70 tot +/- €18,75 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die afgewerkt worden: dweilen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Tevens kan de hulp extra klussen oppakken zoals oven schoonmaken of de was doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Overlangel hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen, ramen lappen, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Overlangel?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €325,00 tot €550,00.

Plaats een reactie