Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hillegom

Wil je een schoonmaakhulp in Hillegom? Steeds meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Hillegom! Op schoonmakerzoeken.nl ontdek je concrete tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens bieden we enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook bieden wij adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al in te huren vanaf €12,90 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-hillegom

Een schoonmaakster in Hillegom zoeken

Heb je een drukke baan en wil je tijd investeren in de belangrijke dingen in het leven? Een ervaren schoonmaakster in Hillegom inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Over het algemeen zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Hillegom zoeken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetser komt schoonmaken. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Werksters vergelijken

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt filteren op prijs p/uur, takenpakket en recensies.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt bij je thuis op het gekozen moment. Het is slim om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en vertel wat je precies verwacht. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoeken van een professionele schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Er bestaan gebruiksvriendelijke applicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Nationalehulpgids.nl: Matching op basis van jouw wensen in Hillegom.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hillegom

Vind een vakkundige schoonmaakster in de buurt!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Hillegom

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Hillegom, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Noordwijk, Katwijk, Teylingen en Lisse.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in jouw huishouden. In het volgende deel check je enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €12,60 per 60 minuten.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte bevordert een efficiënte werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Hillegom. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of dakreiniging zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,00 en €34,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €21,00 en €34,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gewone schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,50 tot zo’n €17,75 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals afwassen of de planten water geven.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in Hillegom huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is in de praktijk genoeg voor belangrijke taken zoals stofzuigen, dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt ook aan het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Hillegom?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus liggen tussen de €200,00 tot €625,00.

Plaats een reactie