Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lisse

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Lisse? Flink wat Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Lisse! Op ons portaal bieden we diverse tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens delen we diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook delen we adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,40 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-lisse

Een schoonmaakster in Lisse inhuren

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Lisse inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Als laatste heb je steeds meer handige platforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Lisse vinden

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Stel pakket samen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp bij je thuis komt. Bijvoorbeeld eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Werksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs, takenpakket en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw oproep gehonoreerd wordt heb je een match.

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel wat voor jou van belang is. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een ijverige schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van gebruiksvriendelijke online zoekmachines die je hierbij helpen. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Nationalehulpgids.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Lisse.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lisse

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Lisse

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Lisse, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Teylingen, Hillegom, Haarlemmermeer en Heemstede.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. Bijgaand bieden wij de meest voorkomende taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Schone ramen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was opvouwen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp uit de omgeving al voor €12,80 (uurtarief).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert fijne en veilige werkplekken en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende organisaties in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Lisse. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €23,00 en €32,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Onkosten: tussen ongeveer €22,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,00 tot wel €19,25 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die gedaan worden: dweilen, ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de was doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Lisse huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor het hele takenpakket van keuken reinigen, afstoffen, dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Lisse?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €250,00 tot €625,00.

Plaats een reactie