Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Castenray

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Castenray? Flink wat Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een professionele schoonmaker in Castenray! Op deze website bieden we praktische tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook bespreken we diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens zoals naam en adres van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €12,80 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-castenray

Een schoonmaakster in Castenray vinden

Maak je niet graag schoon en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Castenray inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Als laatste kan je gebruik maken van praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Castenray zoeken

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Stel pakket samen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, takenpakket en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien de opdracht beantwoord wordt heb je een match.

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Het is handig om thuis te blijven en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van vakkundige schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale bemiddelaars die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Venray.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Castenray

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw wijk!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Castenray

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Castenray, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Heide, Ysselsteyn, Leunen en Oirlo.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf tref je de meest gangbare klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Beddengoed wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was wegwerken.
 • De garage opruimen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp in de buurt al vanaf €12,80 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor bevordert productieve werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei bedrijven in deze omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Castenray. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €23,00 en €34,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Limburg.
 • Kostprijs: tussen plus minus €24,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,80 tot €19,75 (uurtarief). De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die gedaan worden: afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals strijken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Castenray kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt ook aan het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Castenray?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €325,00 tot €575,00.

Plaats een reactie