Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Leunen

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Leunen? Meer en meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, geen rotklusjes meer en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Leunen! Op deze pagina ontdek je concrete tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens bekijk je hier bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Als laatste vind je ook adresgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al voor €12,60 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-leunen

Een schoonmaakster in Leunen gezocht

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een ijverige schoonmaakster in Leunen inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Ook zijn er diverse platforms waar je een werkster kunt vinden. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Leunen vinden

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Helpers vergelijken

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Filter op prijs p/uur, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien jouw aanvraag gehonoreerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een goede schoonmaker kan soms lastig zijn. Door middel van het internet kun je terecht op diverse applicaties die jou helpen zoeken. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Marktplaats.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Venray.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Leunen

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Regionale schoonmaakbedrijven in Leunen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de tabel hieronder bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Leunen, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Castenray, Heide, Oirlo en Meijel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes in jouw huishouden. Hieronder verstrekken we de meest voorkomende werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • De was strijken.
 • Kleren wassen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp in de buurt nu al vanaf €12,60 per uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor helpt bij een fijne werksituatie en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei dienstverleners in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Leunen. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glasbewassing, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of dakreiniging behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,50 en €32,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Limburg.
 • Kosten: tussen ongeveer €20,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,40 tot wel €16,00 (uurtarief). Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat maakt een poetser schoon?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die gedaan worden: stofzuigen, ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals opruimen of de was doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Leunen kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt mede bepaald door het type woning, jouw leefstijl, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Leunen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt bedragen tussen de €375,00 tot €650,00.

Plaats een reactie