Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oirlo

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Oirlo? Meer en meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Oirlo! Op ons portaal delen wij volop tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij bieden we bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook delen we gegevens zoals naam en adres van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al vanaf €12,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-oirlo

Een schoonmaakster in Oirlo inhuren

Heb je een druk bestaan en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een enthousiaste schoonmaakster in Oirlo inhuren kan dan de oplossing zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Afsluitend heb je steeds meer handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Oirlo inhuren

 1. Adres invoeren

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp aan huis komt. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Kies hierna het aantal schoonmaakuren en kies de startdatum.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker kan complex zijn. Goed nieuws: er zijn praktische portalen die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Voor bedrijven.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Care.com: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Venray.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oirlo

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Oirlo

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de tabel hieronder ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Oirlo, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Leunen, Castenray, Meijel en Griendtsveen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster is er voor alle huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder verstrekken we de meest voorkomende klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp in de buurt nu al vanaf €12,90 per uur, inclusief alles.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert de productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Oirlo. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,00 en €31,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Limburg.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €22,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,80 tot €17,75 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klussen die gedaan worden: ramen wassen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Daarbij kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of de planten water geven.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in Oirlo huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt aan de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Oirlo?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €250,00 tot €600,00.

Plaats een reactie