Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Heusden

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Heusden? Steeds meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, altijd een gezonde woning, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij geven advies bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Heusden! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we praktische tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien vergelijken wij diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al in te huren vanaf €13,20 per uur.

schoonmaker-zoeken-heusden

Een schoonmaakster in Heusden zoeken

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Heusden inhuren is dan een uitstekend idee. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend heb je steeds meer vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Heusden inhuren

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw komt poetsen. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  In de volgende stap bekijk je de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een contactverzoek versturen naar meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat jouw aanmelding wederzijds passend is heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om dan aanwezig te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat het huis zien en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een bedreven schoonmaker kan complex zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige webapplicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms gaat de betaling via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Marktplaats.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Asten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Heusden

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Erkende schoonmaakbedrijven in Heusden

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In ons overzicht tref je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Heusden, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Mierlo, Aarle-Rixtel, Ommel en Lierop.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In het volgende deel bieden wij een lijst met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen en drogen.
 • De garage opruimen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,50 (uurtarief).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone kantoorruimte helpt bij fijne en veilige werkplekken en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal aanbieders in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Heusden. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,50 en €35,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Onkosten: tussen plus minus €25,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een basis schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,10 tot €16,00 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: stofzuigen, afstoffen, ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals koelkast schoonmaken of het doen van de was.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Drukke huishoudens in Heusden kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaak assistent ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Heusden?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het complete huis wordt van beneden tot boven gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €375,00 tot €500,00.

Plaats een reactie