Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Moerstraten

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Moerstraten? Veel jonge gezinnen en ouderen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Moerstraten! Op schoonmakerzoeken.nl ontdek je duidelijke tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook vind je hier gegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al mogelijk vanaf €13,40 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-moerstraten

Een schoonmaakster in Moerstraten zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ijverige schoonmaakster in Moerstraten inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Vaak zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Als laatste kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Moerstraten zoeken

 1. Postcodecheck

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Stel pakket samen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies hierna het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk helpers

  Hierna bekijk je direct de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval de opdracht passend is voor de werknemer heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp komt op locatie langs op de afgesproken datum. Het is handig om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van goede schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt gebruik maken van verschillende websites die jou helpen zoeken. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Nationalehulpgids.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Roosendaal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Moerstraten

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Moerstraten

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het onderstaande overzicht delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Moerstraten, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Oudenbosch, Zegge, Heerle en Wouwse Plantage.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder check je de meest gangbare schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €13,20 als uurtarief.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor de productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse bedrijven in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Moerstraten. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,50 en €31,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, horeca en hotels, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijs: tussen plus minus €21,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een standaard schoonmaakhulp kost tussen de €13,00 tot wel €15,00 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die opgepakt worden: keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Jonge gezinnen in Moerstraten huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week is afhankelijk van de grootte van de woning, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Moerstraten?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. Het volledige huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten liggen tussen de €275,00 tot €625,00.

Plaats een reactie