Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ohé en Laak

Wil je een schoonmaakhulp in Ohé en Laak? Steeds meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, minder stress, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Ohé en Laak! Op onze schoonmaakwebsite lees je praktische tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook namen en adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Nu al vanaf €12,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-ohe-en-laak

Een schoonmaakster in Ohé en Laak vinden

Heb je een druk bestaan en wil je graag meer tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een ijverige schoonmaakster in Ohé en Laak inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste kan je gebruik maken van speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Ohé en Laak vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Filter op kosten, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Selecteer verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen waar jij waarde aan hecht. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een professionele schoonmaker gaat soms niet zo snel. Door middel van het internet kun je terecht op praktische platforms die je hierbij helpen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Nationalehulpgids.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Maasgouw.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ohé en Laak

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Regionale schoonmaakbedrijven in Ohé en Laak

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Ohé en Laak, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Sint Joost, Susteren, Stevensweert en Maria Hoop.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf verstrekken we een opsomming met klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kleding strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €12,50 (uurloon).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte zorgt voor een prettige werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse dienstverleners in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Ohé en Laak. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,00 en €33,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Limburg.
 • Onkosten: tussen +/- €22,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: tapijtreiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp factureert tussen de €12,60 tot zo’n €19,25 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen, keuken reinigen. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of de planten water geven.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Drukke huishoudens in Ohé en Laak hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Ohé en Laak?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het volledige huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €325,00 tot €575,00.

Plaats een reactie