Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Heijen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Heijen? Steeds meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, minder stress, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Heijen! Op deze website ontdek je concrete tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook gegevens zoals naam en adres van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al beschikbaar vanaf €13,40 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-heijen

Een schoonmaakster in Heijen vinden

Heb je het erg druk en wil je jouw agenda vrij maken voor familie, vrienden en hobby’s? Een betrouwbare schoonmaakster in Heijen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze suggesties: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste heb je allerlei platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Heijen opzoeken

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Stel pakket samen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, extra taken zoals een strijkservice en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een bericht sturen naar diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw uitnodiging goedgekeurd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Geef een complete rondleiding door de woning en communiceer wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vinden van een bedreven schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Er bestaan diverse websites die je hierbij helpen. Op deze portalen wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Care.com: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Gennep.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Heijen

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Regionale schoonmaakbedrijven in Heijen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het onderstaande overzicht bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Heijen, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Ven-Zelderheide, Niftrik, Milsbeek en Ottersum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in jouw huishouden. In het volgende deel bekijk je de meest gangbare klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €13,40 per werkuur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte zorgt voor productieve werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene bedrijven in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Heijen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote taken zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,00 en €31,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels, scholen, kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Tarief: tussen plus minus €24,50 en €33,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €12,90 tot zo’n €19,00 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die gedaan worden: toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals strijken of de planten water geven.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in Heijen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere ramen lappen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Heijen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Perfect als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €250,00 tot €625,00.

Plaats een reactie