Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ven-Zelderheide

Wil je een schoonmaakhulp in Ven-Zelderheide? Meer en meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Ven-Zelderheide! Op schoonmakerzoeken.nl ontdek je diverse tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook bieden wij namen en adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al mogelijk vanaf €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-ven-zelderheide

Een schoonmaakster in Ven-Zelderheide zoeken

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Ven-Zelderheide inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder zijn er diverse platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Ven-Zelderheide vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Daarna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Werksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op uurtarief, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien de opdracht positief wordt ontvangen heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en maak duidelijk welke plekken extra aandacht nodig hebben. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een vakkundige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Tegenwoordig zijn er gebruiksvriendelijke websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Marktplaats.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Gennep.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ven-Zelderheide

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Ven-Zelderheide

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Ven-Zelderheide, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Niftrik, Overasselt, Heijen en Milsbeek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder tref je enkele veel voorkomende klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • De was strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De garage opruimen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp (lokaal) al voor €12,90 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) bevordert een fijne werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Meerdere schoonmaakondernemers in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Ven-Zelderheide. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €20,50 en €34,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Tarief: tussen om en nabij de €21,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,10 tot wel €16,75 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal taken die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen. Daarbij kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of de planten doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste gezinnen in Ven-Zelderheide kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Ven-Zelderheide?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. Elke ruimte wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan bedragen tussen de €250,00 tot €625,00.

Plaats een reactie