Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Gennep

Wil je een schoonmaakhulp in Gennep? Steeds meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen jou bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Gennep! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je duidelijke tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien bespreken we een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al vanaf €13,30 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-gennep

Een schoonmaakster in Gennep vinden

Heb je het erg druk en houd je graag meer tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Gennep inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Aanrader: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Vaak zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Als laatste zien wij steeds meer praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Gennep zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Waar en wanneer

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk werksters

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, ervaring en reviews.

 4. Contactverzoek

  Selecteer meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat jouw verzoek ingewilligd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om zelf ook zeker in huis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een professionele schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn diverse platforms die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Homeworks.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Hulp.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Gennep.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Gennep

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Professionele schoonmaakbedrijven in Gennep

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de bijgaande tabel ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Gennep, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Wijchen, Beuningen, Mook en Middelaar en Heumen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare klussen in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf bekijk je een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €12,60 per gewerkt uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) bevordert gelukkige werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal organisaties in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Gennep. Typische werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals glasbewassing, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of dakreiniging behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,00 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels, kantoren, scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €22,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,70 tot €18,00 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klusjes die uitgevoerd worden: stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het doen van de was.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Gennep kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere stofzuigen, ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt mede bepaald door het type woning, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een poetshulp heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Gennep?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €650,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie