Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wijchen

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Wijchen? Meer en meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Wijchen! Op deze pagina delen wij volop tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij bespreken we enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook contactgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Nu al vanaf €12,70 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-wijchen

Een schoonmaakster in Wijchen gezocht

Heb je het erg druk en creëer je graag wat extra tijd voor familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Wijchen inhuren is dan een uitstekend idee. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Verder ontstaan er meer en meer platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Wijchen opzoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In het volgende scherm tonen ze de actieve huishoudelijke helpers. Filter op prijs, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Selecteer enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en aarzel niet om te vertellen wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een geschikte schoonmaker kan complex zijn. Goed nieuws: er zijn verschillende webapplicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulpstudent.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Wijchen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wijchen

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Wijchen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Wijchen, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Beuningen, Druten, Gennep en Mook en Middelaar.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaker staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom huis. Bijgaand bieden wij een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • De was strijken.
 • Wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een goede poetshulp (lokaal) al voor €12,70 per 60 minuten.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte draagt bij aan de werksfeer en productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal dienstverleners in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Wijchen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensieve taken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,00 en €33,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van scholen, kantoren, winkels, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €20,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €13,40 tot zo’n €18,00 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: dweilen, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het doen van de was.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Drukke huishoudens in Wijchen hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Wijchen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. Het complete huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €250,00 tot €525,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie