Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bergharen

Wil je een schoonmaakhulp in Bergharen? Meer en meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij geven advies bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Bergharen! Op dit platform tref je praktische tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook contactgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al vanaf €13,10 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-bergharen

Een schoonmaakster in Bergharen gezocht

Heb je een druk leven en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Bergharen inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Bergharen vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Meestal is het om de twee weken of wekelijks. Bepaal nu hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw verzoek beantwoord wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt op locatie langs op het gekozen moment. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Leid hem/haar even rond door de woning en communiceer wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van vakkundige schoonmaker is niet eenvoudig. Tegenwoordig zijn er handige websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Nationalehulpgids.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Wijchen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bergharen

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw wijk!

Professionele schoonmaakbedrijven in Bergharen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Bergharen, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Dreumel, Heerewaarden, Hernen en Leur.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster helpt jou graag met allerlei klussen in en rondom jouw woning. In het volgende deel bieden wij enkele veel voorkomende klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleren wassen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €12,60 per werkuur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert gelukkige werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Bergharen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het sanitair schoonmaken. Ook grote klussen zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,50 en €31,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen +/- €21,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent tussen de €12,50 tot zo’n €15,00 voor 1 uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard taken die gedaan worden: ramen wassen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de planten water geven.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Bergharen kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Bergharen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €275,00 tot €700,00.

Plaats een reactie