Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Mook en Middelaar

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Mook en Middelaar? Steeds meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij geven advies bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Mook en Middelaar! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we duidelijke tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij delen we diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook vind je hier gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al voor €12,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-mook-en-middelaar

Een schoonmaakster in Mook en Middelaar vinden

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Mook en Middelaar inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze suggesties: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Afsluitend ontstaan er meer en meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Mook en Middelaar zoeken

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Stel pakket samen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster komt poetsen. Populaire opties zijn om de twee weken of wekelijks. Kies vervolgens hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Hulpen vergelijken

  Check en analyseer de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op uurtarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw verzoek gehonoreerd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Het is verstandig om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop samen een rondje door het huis en geef aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Goed nieuws: er zijn diverse online zoekmachines die jou helpen zoeken. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Soms wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Helpling.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Hulpstudent.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Mook en Middelaar.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Mook en Middelaar

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Mook en Middelaar

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Mook en Middelaar, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Gennep, Wijchen, Heumen en Berg en Dal.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare klussen in en rondom jouw woning. In het volgende deel tref je de meest voorkomende klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • De was strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €13,40 (uurtarief).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor heeft effect op gelukkige werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende schoonmaakondernemers in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Mook en Middelaar. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,00 en €33,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Limburg.
 • Onkosten: tussen de €24,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,10 tot wel €17,25 (uurtarief). Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat maakt een poetser schoon?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard klusjes die uitgevoerd worden: dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals afwassen of de planten water geven.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste woningen in Mook en Middelaar kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als dweilen, afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt ook aan het aantal m2, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Mook en Middelaar?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Jouw woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €250,00 tot €500,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie