Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Middelaar

Wil je een schoonmaakhulp in Middelaar? Meer en meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een professionele schoonmaker in Middelaar! Op ons portaal ontdek je volop tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij adresgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al mogelijk vanaf €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-middelaar

Een schoonmaakster in Middelaar zoeken

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Middelaar inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Daarnaast zien wij steeds meer speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Middelaar opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk en vergelijk de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een aanvraag doen bij een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als jouw oproep ingewilligd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om dan ook thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat het huis zien en geef aan wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een vakkundige schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt gebruik maken van diverse websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulp.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Mook en Middelaar.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Middelaar

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Schoonmaakbedrijven in Middelaar

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Middelaar, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Ottersum, Milsbeek, Plasmolen en Mook.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf bieden wij een opsomming met taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • De was strijken.
 • Wassen en drogen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €13,00 per uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor zorgt voor het werkplezier en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere dienstverleners in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Middelaar. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €21,50 en €34,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Prijs: tussen plus minus €24,00 en €33,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,40 tot wel €15,00 op uurbasis. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard klusjes die uitgevoerd worden: afstoffen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals koelkast schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Veel gezinnen en families in Middelaar hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een poetshulp heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Middelaar?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Je complete woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €300,00 tot €700,00.

Plaats een reactie