Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Mook

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Mook? Veel jonge gezinnen en ouderen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Mook! Op ons portaal vind je veel tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook verstrekken we adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al in te huren vanaf €12,70 p/uur.

schoonmaker-zoeken-mook

Een schoonmaakster in Mook vinden

Heb je een drukke baan en wil je meer focus op hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Mook inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Allereerst: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast kan je gebruik maken van handige platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Mook inhuren

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster bij je thuis komt. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Bepaal nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk snel meer info over de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, takenpakket en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw inschrijving beantwoord wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat het huis zien en communiceer welke plekken extra aandacht nodig hebben. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een geschikte schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt gebruik maken van nuttige Apps en websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Hulpstudent.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Mook en Middelaar.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Mook

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Zoek schoonmaakbedrijven in Mook

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Mook, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Plasmolen, Middelaar, Molenhoek en Malden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom huis. In onderstaande paragraaf verstrekken we de meest voorkomende taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen lappen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Het wassen van de kleding.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €12,60 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij een fijne werksituatie en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende dienstverleners in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Mook. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensieve taken zoals vensterbanken en ramen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €21,00 en €31,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van horeca en hotels, scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Limburg.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €23,00 en €31,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,30 tot €19,25 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: keuken reinigen, dweilen, afstoffen, ramen wassen, stofzuigen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Mook huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen, dweilen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Mook?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De volledige woning wordt helemaal ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De tarieven zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €350,00 tot €650,00.

Plaats een reactie