Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Malden

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Malden? Steeds meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, minder stress, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen jou bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Malden! Op ons portaal bekijk je volop tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast vergelijken wij populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook verstrekken we namen en adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-malden

Een schoonmaakster in Malden inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Malden inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Allereerst: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Ook zien wij steeds meer schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Malden vinden

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Stel pakket samen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp komt werken. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Selecteer nu het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk helpers

  Hierna bekijk je direct de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Selecteer een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als jouw oproep passend is voor de werknemer heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel waar jij waarde aan hecht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een bedreven schoonmaker is niet eenvoudig. Tegenwoordig zijn er verschillende applicaties die jou helpen zoeken. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Doorgaans gaat de betaling via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Care.com: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Heumen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Malden

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Malden

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder check je adressen van schoonmaakspecialisten in Malden, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Molenhoek, Mook, Kekerdom en Leuth.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel verstrekken we de meest voorkomende klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kleding strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €12,50 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op een prettige werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse organisaties in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Malden. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €22,50 en €30,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen om en nabij de €23,00 en €34,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost tussen de €13,00 tot zo’n €15,00 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen, dweilen. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals verschonen van het beddengoed of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Malden laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt ook aan het type woning, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Malden?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus liggen tussen de €250,00 tot €575,00.

Plaats een reactie