Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rijnsaterwoude

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Rijnsaterwoude? Flink wat Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en meer tijd voor familie en vrienden. Wij geven advies bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Rijnsaterwoude! Op onze schoonmaakwebsite ontdek je volop tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien vergelijken wij bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je treft op deze pagina ook adresgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al vanaf €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-rijnsaterwoude

Een schoonmaakster in Rijnsaterwoude inhuren

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Rijnsaterwoude inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze tips: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Als laatste zijn er diverse online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Rijnsaterwoude vinden

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt schoonmaken. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Verzoek versturen

  Selecteer enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw uitnodiging goedgekeurd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om thuis te blijven en door te spreken wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en aarzel niet om te vertellen waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een professionele schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Goed nieuws: er zijn diverse online marktplaatsen die je hierbij helpen. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. Vaak gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Care.com: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Kaag en Braassem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rijnsaterwoude

Vind een vakkundige schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Rijnsaterwoude

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Rijnsaterwoude, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Zwammerdam, Woubrugge, Ter Aar en Aarlanderveen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf bekijk je een opsomming met huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,00 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor helpt bij het werkplezier en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere schoonmaakondernemers in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Rijnsaterwoude. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €24,00 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarief: tussen plus minus €25,00 en €31,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,30 tot zo’n €17,25 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klusjes die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kan je afspraken maken over schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of rondom de woning vegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste gezinnen in Rijnsaterwoude laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is genoeg tijd voor het hele takenpakket van afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt ook aan het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Rijnsaterwoude?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Jouw woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven liggen tussen de €350,00 tot €575,00.

Plaats een reactie