Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nieuw-Vossemeer

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Nieuw-Vossemeer? Steeds meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij geven advies bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Nieuw-Vossemeer! Op deze pagina bekijk je nuttige tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien bieden we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij gegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Nu al vanaf €13,20 p/uur.

schoonmaker-zoeken-nieuw-vossemeer

Een schoonmaakster in Nieuw-Vossemeer vinden

Heb je een drukke baan en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Nieuw-Vossemeer inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Om te beginnen: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend zien wij steeds meer handige platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Nieuw-Vossemeer inhuren

 1. Postcodecheck

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster komt werken. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, extra taken zoals een strijkservice en gemiddelde beoordeling.

 4. Aanvraag indienen

  Selecteer een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat jouw aanvraag gehonoreerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker is niet eenvoudig. Goed nieuws: er zijn speciale portalen die je hierbij helpen. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Marktplaats.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Steenbergen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nieuw-Vossemeer

Vind een bedreven schoonmaakster in de gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Nieuw-Vossemeer

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Nieuw-Vossemeer, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Poortvliet, Scherpenisse, Sint Philipsland en Dinteloord.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker is er voor alle huishoudelijke taken in en rondom huis. In het gedeelte hieronder vind je de meest gangbare klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het legen van prullenbakken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De garage opruimen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €12,70 p/uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan de productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene schoonmaakondernemers in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Nieuw-Vossemeer. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook grote klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €23,50 en €33,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren, winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen ongeveer €24,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,20 tot zo’n €18,25 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard klusjes die gedaan worden: keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of de vuilnisemmers legen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Nieuw-Vossemeer hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Nieuw-Vossemeer?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €275,00 tot €625,00.

Plaats een reactie