Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Groenlo

Wil je een schoonmaakhulp in Groenlo? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben een extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de vervelende klusjes worden gedaan en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Groenlo! Op ons portaal ontdek je concrete tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al in te huren vanaf €13,10 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-groenlo

Een schoonmaakster in Groenlo inhuren

Heb je het erg druk en wil je meer focus op familie en vrienden? Een professionele schoonmaakster in Groenlo inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Allereerst: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste ontstaan er meer en meer praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Groenlo zoeken

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien die dichtbij wonen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw komt poetsen. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies hierna het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs, takenpakket en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Selecteer meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat de opdracht wederzijds passend is heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat het huis zien en geef aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt gebruik maken van gebruiksvriendelijke online zoekmachines die je hierbij helpen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Nationalehulpgids.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Oost Gelre.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Groenlo

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de buurt!

Lokale schoonmaakbedrijven in Groenlo

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Groenlo, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Eibergen, Beltrum, Lievelde en Zieuwent.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in jouw huishouden. Bijgaand verstrekken we de meest gangbare klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Schone ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,50 per uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij een fijne werksituatie en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Groenlo. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,00 en €31,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van kantoren, winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen gemiddeld €25,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,80 tot +/- €17,75 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die opgepakt worden: dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals afwassen of de was doen en opvouwen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Groenlo huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen, ramen lappen, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp kan worden gecalculeerd door het aantal m2, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Groenlo?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €200,00 tot €525,00.

Plaats een reactie