Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rhenoy

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Rhenoy? Meer en meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Rhenoy! Op dit platform bekijk je concrete tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens bieden we bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je treft op deze pagina ook contactgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Nu al vanaf €12,90 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-rhenoy

Een schoonmaakster in Rhenoy gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Rhenoy inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Vaak zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Ten derde ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Rhenoy vinden

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Waar en wanneer

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de werkster komt werken. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Maak nu een keuze voor het aantal schoonmaakuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Werksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op tarief, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Indien jouw aanvraag passend is voor de werknemer heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp komt aan huis op de afgesproken datum. Het is slim om dan aanwezig te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat het huis zien en geef aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoeken van een ijverige schoonmaker is niet eenvoudig. Er bestaan gebruiksvriendelijke webapplicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Marktplaats.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente West Betuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rhenoy

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw regio!

Regionale schoonmaakbedrijven in Rhenoy

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In ons overzicht tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Rhenoy, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Beesd, Gellicum, Acquoy en Asperen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel bekijk je een overzicht met taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,10 per uur, inclusief alles.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een net en fris kantoor zorgt voor het werkgenot en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse aanbieders in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Rhenoy. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het ledigen van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €21,00 en €31,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €20,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,10 tot wel €19,75 op uurbasis. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard taken die opgepakt worden: dweilen, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Tevens kan je afspraken maken over de meubels schoonmaken of het doen van de was.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste gezinnen in Rhenoy huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen, dweilen. Het precieze aantal uur dat nodig is hangt af van het type woning, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Rhenoy?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €275,00 tot €600,00.

Plaats een reactie